Segíts könnyen és gyorsan!
Közismert, hogy az iskolában és a kollégiumban második éve szelektíven gyűjtjük a PET palackokat és a fémalapú üdítős dobozokat.
IMG_0004IMG_0003IMG_0018

Eddig két alkalommal összesen több ezer tömörített palackot adtunk le a térségi gyűjtőhelyeken. A kollégiumi zöldkör és a vöröskeresztes diákkör a továbbiakban külön gyűjti a műanyag palackok kupakját. Bizonyára sokan találkoztak már a sajtóban és az interneten olyan felhívásokkal, amelyek a beteg gyerekek gyógyítása érdekében a műanyag kupakok gyűjtésére szólítanak fel. A leadott kupakok mennyiségével arányosan bizonyos gazdasági társaságok pénzzel segítik a legsúlyosabb betegségekben szenvedő fiatalok gyógyíttatását. Ezekhez a kezdeményezésekhez szeretnénk kapcsolódni. Te is könnyen és gyorsan segíthetsz, ha az általad összgyűjtött kupakokat elhelyezed a porta mellett lévő, erre a célra rendszeresített dobozban. (A további fejleményekről a későbbiekben a honlapon is beszámolunk.)

Képek a galériában.
Írta: hz, 2009. 10. 04., 16:54 órakor
További híreket, cikkekhez kapcsolódó képeket, valamint a cikkek teljes szövegét megtekinthetik a www.bereskoli.hu weboldalon.