A VI. Babus Kupán
Csapatunk jól helytállt a legutóbbi tornán.
KépKépKépKép

Vásárosnaményban idén is szeretettel fogadtak bennünket. 17 csapat nevezett a kupára, melyeket négy csoportba sorsolták a rendezők, kiemelve a tavalyi első négy helyezett kollégiumot.
Mi a nyíregyházi Széchenyivel, a Tiszalökkel és a Tiszavasvárival kerültünk azonos csoportba.
Az első mérkőzésen a Széchenyi a Tiszalökkel 1:1-re végzett, majd néhány más csoportbeli mérkőzés után ránk is sor került. Jó játékkal 4:0-ra győztük le a Tiszavasvárit.
Ezután a Széchenyi mérkőzött a Vasvárival, az eredmény gól nélküli döntetlen lett.
Hosszas várakozás után következett a Tiszalök elleni meccsünk, amely nagy küzdelemben az ellenfelünk 1:0-s győzelmével végződött. Ezt követően a későbbi kupagyőztes Tiszalök 9:0-ra hengerelte le a Tiszavasvárit. Az utolsó csoportmérkőzésünkön a Széchenyi ellen a továbbjutás volt a tét. Az eredmény 1:1 lett, így jobb gólkülönbséggel mi jutottunk tovább a legjobb nyolc csapat közé.
A továbbiakban egyenes kieséses rendszerben folyó tornán a Mátészalka csapatával kerültünk össze. Izgalmas mérkőzésen a rendes játékidő végén 1-1-re álltak a csapatok, majd hétméteresek rúgására került sor. Ebben minimális különbséggel, 3:2 arányban a Szalka volt eredményesebb, így ők kerültek a legjobb négy csapat közé.

Horváth Dávid


Tudósítás a végeredményről a szon.hu-n.
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Írta: admin, 2012. 03. 18., 13:24 órakor
További híreket, cikkekhez kapcsolódó képeket, valamint a cikkek teljes szövegét megtekinthetik a www.bereskoli.hu weboldalon.