Béres-ösztöndíjasok ünnepsége
Október 7-én került sor az e tanévi Béres-ösztöndíj adományozási ünnepségre. Nagy Béla Béres-díjas kollégista névadóról szóló szavalata után Kovács Bettina a Diáktanács nevében köszöntötte az ünnepség résztvevőit, majd Lesku Alexandra hegedűjátéka csendült fel az ünnepeltek tiszteletére.
IMG_5677IMG_5636IMG_5681

Az esemény egyik legfelemelőbb részében Mag Lajos tanár úr, a kollégium nyugalmazott vezetője idézte fel Dr. Béres József emlékét, ezt követően pedig Masztrik János tanár úr a kollégiumi alapítvány képviseletében ismertette az ösztöndíj-adományozás célját, az odaítélés szempontjait. Leleszi Tibor igazgató úr méltató szavai után Kovács Dóra (VI. évf.), Fedor Attila (IV. évf.), Lovász János (III. évf.) és Nagy Béla (II. évf.) vehette át a megérdemelt elismeréseket. A kollégiumi emlékhelyeken szokásos csoportos fotózás előtt az ösztöndíjasok nevében Kovács Dóra mondott köszönetet, majd a megterített asztal mellett kötetlen beszélgetés zárta a bensőséges ünnepséget. Az ösztöndíjasokat idén az osztályfőnökök is megtisztelték jelenlétükkel.

Az esemény fotói megtekinthetők a fotógalériában
Írta: hz, 2009. 10. 08., 00:04 órakor
További híreket, cikkekhez kapcsolódó képeket, valamint a cikkek teljes szövegét megtekinthetik a www.bereskoli.hu weboldalon.