Vöröskeresztes ajándékok a Bázisintézménynek
Áprilisban avatták a megyében a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt harmadik középfokú bázisiskolájává a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumot.
KépKépKépKép

Az intézményben évtizedek óta folyamatos és aktív vöröskeresztes tevékenység folyik, melynek elsődleges bázisa a városban született neves tudományos kutatóról elnevezett diákotthon. A városi vöröskereszt szervezet időről-időre elismeri az intézményben folyó egészségnevelési és karitatív munkát. Tavaly karácsonykor édességgel és déligyümölcsökkel jutalmazták a diákokat, míg a pedagógusok tevékenységét egy vérnyomásmérő adományozásával köszönték meg.
Az idei karácsony előtt Pócsik Attiláné, a záhonyi szervezet új irodavezetője kereste fel az iskolát, hogy a diákokat a Mikulásgyárból származó ruhaadománnyal, míg a tantestületet egy korszerű elektromos kávé-teafőzővel ajándékozzon meg. Ez utóbbit Leleszi Tibor igazgató, illetve a tanári kar nevében Vass Levente vette át az irodavezető asszonytól.

További képek a galériában.
Írta: hz, 2009. 12. 27., 17:05 órakor
További híreket, cikkekhez kapcsolódó képeket, valamint a cikkek teljes szövegét megtekinthetik a www.bereskoli.hu weboldalon.