Visszatekintő: Látogatás a Besiben
A 2009-es esztendő egyik legemlékezetesebb eseménye a Bessenyei György Gimnázium és Kollégiumban tett látogatás volt. Felidézése azért időszerű, mert pár hét múlva az ugyancsak kisvárdai Református Gimnáziumba készülünk hasonló programra.
KépKépKépKép

Az utazás apropója a Babus Kupára, a megyei kollégiumok teremlabdarúgó tornájára való felkészülés volt. Miután Záhonyban nincs nagyméretű tornaterem, ezért kézenfekvő volt, hogy a szintén a kupára készülő Besis kollégistákkal szervezzünk le egy edzőmérkőzést. Eredetileg csak a mérkőzésre utaztunk volna, de Oláh Tibor kollégiumvezető úr és a DT-sek megejtő vendégszeretetének köszönhetően a program alaposan kibővült. A focisták népes keretéhez kísérők is csatlakoztak, így 22 fős csoport lehetett részese a kollégium bemutatásának, a fehér asztalos vendéglátásnak és játékosként vagy nézőként a jó hangulatú négynegyedes felkészülési érkőzésnek. Talán a képek visszaadnak valamit az élményszámba menő látogatásból. A vendéglátó kollégium pár éve új szárnnyal bővült és a szintén felújított régi épületrésszel együtt jelenleg több mint 200 diáknak nyújt korszerű és barátságos otthont, akiknek négyötöde az 5 éves időtartamú Arany János Tehetséggondozó Programban vesz részt.

Képek a galériában.
Írta: admin, 2010. 01. 01., 22:58 órakor
További híreket, cikkekhez kapcsolódó képeket, valamint a cikkek teljes szövegét megtekinthetik a www.bereskoli.hu weboldalon.