DUE Karácsonyon jártunk
Az elmúlt év végén immár 20. alkalommal került megrendezésre a DUE karácsonyi ünnepsége. Kollégiumunkból a médiakör képviseletében Lovász János (11/a) és Balogh Csaba (10/a) vett részt a rendezvényen.
KépKépKépKépKép

December 18-án a 10 óra 12 perckor induló vonatra szálltunk fel és 15,32-kor érkeztünk a Nyugati pályaudvarra. Idén különleges helyszínen, a Fővárosi Állat- és Növénykert Barlangtermében 17 órakor kezdődött el az ünnepség. Előtte a Városligetben tettünk egy nagyobb sétát. Az eseményre a hűvös időben forralt borral várták a rendezők a vendégeket, majd a DUE vezetői és dr. Persányi Miklós, az Állatkert főigazgatója, korábbi környezetvédelmi miniszter mondott köszöntőt.
A mintegy 150 résztvevő között sok már ismert tv- és rádióriporter, újságíró, műsorvezető volt, akik valamennyien a DUE-ben kezdték a média világával való ismerkedést. Közülük a legrégebbi egyesületi tagok munkáját emlékplakettel ismerték el. Ugyancsak díjakat vehettek át a különféle pályázatok nyertesei.
Érdekes színfoltja volt az ünnepségnek Atlasz Gábor pantomim művész előadása és Hanga Zoltánnak, az intézmény szóvivőjének a bemutatója egy boa és egy tatu társaságában. Az éjfélig tartó parti során folyamatosan frissülő svédasztalnál fogyaszthattunk ételeket, italokat. Ezt követően még bejártuk Budapest belvárosát és megcsodáltuk az ünnepi fényben csillogó főváros nevezetességeit. A reggelig tartó visszaút szinte végig alvással telt el.

Balogh Csaba
Diák médiakör

További képek a galériában.
Tatuval és kígyóval ünnepeltek (szon.hu tudósítás)
Írta: admin, 2010. 01. 09., 22:16 órakor
További híreket, cikkekhez kapcsolódó képeket, valamint a cikkek teljes szövegét megtekinthetik a www.bereskoli.hu weboldalon.